Ecozo – Voor in huis – Gratis verzending vanaf € 50,–

Plantenzak buiten van Bacsac

Bacsac plantenzak

Ben je op zoek naar een plantenzak voor buiten? Bacsac is de unieke, innovatieve variant op de gevestigde plantenpot of bloembak. Bacsac maakt groen en tuinieren flexibel. Bacsac is een bloemen- en plantenzak, draagbaar, opbouwbaar, soepel en verkrijgbaar in verschillende vormen en maten (van 10 liter tot 550 liter).

Bekijk ons assortiment van Bacsac >

Een uniek product voor balkon, terras en natuurlijk de tuin. Het verplaatsen of vervoeren van planten en ander groen is met de Bacsac een fluitje van een cent, veel lichter dan bv een plantenbak of grote bloempot.

Bacsac is de nieuwe bloempot. Er zijn vele varianten: kleine zakken voor in de tuin en grote zakken om tuinplanten in te verhuizen of groentes in te kweken.

Bacsac plantenzakken
De kweekzakken van Bacsac zijn water en luchtdoorlatend. Dit is goed voor de wortels van de planten. Hierdoor groeien ze sneller en blijven ze gezond. De zakken zijn vorstbestendig en verkleuren niet door zon, want ze zijn ook bestand tegen UV-straling. Deze bloempotten zijn flexibel en licht van gewicht waardoor ze makkelijk te verplaatsen zijn.

Bacsac plantenzak milieuvriendelijk
Bacsac is een merk wat het milieu belangrijk vind. De materialen die gebruikt zijn voor deze zakken zijn 100% recyclebaar. Dat maakt ze minder milieubelastend. Doordat er zelfs op het balkon plek is voor een Bacsac, maakt dit merk de wereld een stukje groener.

Bekijk ons assortiment van Bacsac >

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.
De waardering van www.ecozo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 48 reviews.