Ecozo – Voor in huis – Gratis verzending vanaf € 50,–

Ouderwetse emaille pannen van Riess

Riess emaillen pannen online kopen

Ben je op zoek naar ouderwetse emaille pannen? Dan is Riess een goed merk. Riess maakt de mooiste emaillen pannen met een tijdloos en ouderwets uiterlijk in verschillende pastelkleuren. De geëmailleerde pannen van Riess hebben een zeer glad, niet poreus oppervlak dat geen stoffen afgeeft, waardoor het voedsel zuiver blijft en de smaak puur. Daarbij worden de producten van Riess duurzaam geproduceerd.

Bekijk ons assortiment van Riess >

Een geëmailleerde ouderwetse pan is niet slechts de eerste keus voor iemand met een nikkelallergie, maar ook de groenste manier van koken. De pannen van Riess worden CO2 neutraal geproduceerd. Zo wordt er gebruik gemaakt van groene energie door middel van eigen waterkrachtcentrales. Bij de productie worden natuurlijke minerale bronnen gebruikt zoals staal, kwarts, klei, veldspar, borax en soda. Email is dus recyclebaar!

Geëmailleerde pannen van Riess zijn tot ver buiten de grenzen van Oostenrijk geliefd. Ze roepen herinneringen op aan grootmoeders tijd. Echter, deze nostalgische emaillen pannen worden nog steeds gemaakt en gebruikt in de huidige, eigentijdse keukens.
De eenvoudige vormen, de goede materialen en mooie kleuren spreken mensen aan die houden van tijdloze kwaliteit en duurzaamheid. Een emaillen pan gaat een leven lang mee!

Eigenlijk is email niets anders dan een soort glas dat bij 840 C is vast gesmolten op een basis van ijzer. Dit zorgt voor een zeer glad, niet poreus oppervlak dat geen stoffen afgeeft. Er kunnen geen stoffen uit de pan in het voedsel trekken en het voedsel blijft daardoor zuiver en de smaak puur.

De PFAS vrije pannen worden met de hand gemaakt en zijn dus nooit precies hetzelfde. Alle producten van Riess zijn geschikt voor gas, inductie, keramiek en oven.

Bekijk ons assortiment van Riess >

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.
De waardering van www.ecozo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 48 reviews.