Marcel's Green Soap schoonmaakmiddelen


Marcel’s Green Soap is een nieuwe soap serie. Heerlijk frisse schoonmaakmiddelen waar je blij van wordt. Zo wordt schoonmaken een ontspannen klus. Marcel’s Green Soap ruikt fantastisch, maakt geweldig schoon en houdt ook nog eens rekening met mens, dier en milieu. En dit alles verpakt in een originele en aansprekende verpakking, zodat je de flessen ook niet altijd wilt verstoppen.

Biologisch afbreekbaar

Marcel’s Green Soap is 99% biologisch afbreekbaar. Dat wil zeggen dat 99% van de formule binnen 28 dagen is afgebroken in water en CO2. Alleen het zout dat er in de formulering zit is niet af te breken in deze 2 stoffen. In alle producten van Marcel’s Green Soap zit biologische olie. Dit zijn etherische olieen die op biologische wijze verbouwd zijn. Dit om het product nog lekkerder te laten ruiken!100% hernieuwbare ingredienten

Dus geen aardolie uit de grond, geen petrochemie, maar olie gemaakt van planten en vruchten. Daarmee bestaat Marcel’s Green Soap voor 100% uit hernieuwbare ingredienten, lekker natuurlijk dus!Dierproefvrij

Voor alle producten van Marcel's Green Soap geldt dat er geen proeven op dieren worden gedaan. Niet voor de productie maar ook bij de leveranciers van Marcel's Green Soap worden geen dierproeven gedaan.

De fantastische geuren van Marcel's Green Soap

Basilicum & Vetiver Gras
Het frisse en kruidige van basilicum gecombineerd met de aardse geur van vetiver gras. Verkrijgbaar in afwasmiddel en allesreiniger spray.

Sandelhout & Kardemon
Sandelhout is een veelgebruikt ingrediënt in parfums. De aardse, houtige noot vormt een goede basis voor inspirerende geurcomposities. Het oriëntaalse zoet-kruidige aroma van kardamom is een mooie aanvulling hierop. Verkrijgbaar als handzeep, allesreiniger en allesreiniger spray.

Lavendel & Kruidnagel
Een unieke, kruidige combinatie van rustgevende lavendel en pittige kruidnagel. Verkrijgbaar in afwasmiddel, handzeep, allesreiniger en allesreiniger spray.

Patchouli & Cranberry
Patchouli heeft een zoete, kruidig-aardeachtige geur die wordt gecombineerd met de friszoete geur van cranberry. Verkrijgbaar in afwasmiddel, handzeep, allesreinigers, allesreiniger spray en toiletreiniger.

Sinaasappel & Jasmijn
Jasmijn is een luxe, mysterieuze geur, sinaasappel geeft het geheel een fris accent. Verkrijgbaar in afwasmiddel, handzeep, allesreiniger en toiletreiniger.

Radijs & Bergamot
De pittige geur van radijs is aangevuld met bergamot. Deze sinaasappelolie uit Noord-Italië geeft het een zoete citrusgeur. Verkrijgbaar als afwasmiddel.

Vanille & Katoen
Vanille heeft een rustgevende invloed en katoen geeft een frisse, zachte en huiselijke geur. Verkrijgbaar als wasmiddel.

Grapefruit & Limoen
Een frisse geur, die speciaal voor de vaatwastabletten ontwikkeld is. Deze vaatwastabletten maken net zo goed schoon, maar zijn een stuk beter voor het milieu!

Duurzame schoonmaakmiddelen
Marcel's Green Soap is een merk met duurzame schoonmaakmiddelen, ontwikkeld door Marcel Belt. Hij vond het een onprettig idee dat zijn gootsteenkastje vol stond met agressieve, chemische spullen waar de wereld niet bepaald beter van wordt. Dat moest anders vond hij. Marcel’s Green Soap ruikt erg lekker, het maakt goed schoon en het zit vol met natuurlijke ingrediënten én in een gerecyclede verpakking. Zo wordt niet alleen je huis schoon, maar de wereld gelijk een beetje mooier!

De producten van Marcel's Green Soap
Marcel begon met het lanceren van ecologische allesreinigers, handzeep en afwasmiddel in spannende geurcombinaties die heerlijk ruiken. Wat dacht je van Patchouli & Cranberry bijvoorbeeld, of Sinaasappel & Jasmijn of kies je liever voor Lavendel & kruidnagel?

De producten werden in korte tijd razend populair en al snel was er vraag naar meer producten. Daarop ontwikkelde Marcel's Green Soap vaatwastabletten, vloeibaar wasmiddel en ecologische toiletreinigers.

De producten van Marcel's Green Soap zijn:
  • 100% natuurlijk
  • 99% biologisch afbreekbaar
  • Komen in gerecyclede verpakking
  • Op basis van RSPO-gecertificeerde palmolie
  • Verkrijgbaar in heerlijke geuren op basis van etherische oliën
  • Dierproefvrij, ook de toeleveranciers zijn dierproefvrij
  • Geschikt voor veganisten


Keywords:
Marcel's Green Soap, biologisch, schoonmaakmiddelen, duurzaam, 100% afbreekbare schoonmaakmiddelen, natuurlijke schoonmaakmiddelen, milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Ons assortiment van Marcel's Green Soap