Macrovita Olivelia verkooppunt


Macrovita Olivelia verkooppunt. In 2006 ontwikkelde Macrovita een nieuwe lijn in natuurlijke cosmetica onder de naam Olivelia (Olive + Elia), met dezelfde hoge standaard en kwaliteit als Macrovita. De cosmetica van Olivelia zijn daarom vrij van minerale oliën, propyleenglycol, parabenen en genetisch gemodificeerde planteningrediënten, dermatologisch en microbiologisch getest. Ook zijn de producten en het productieproces milieuvriendelijk en niet op dieren getest. Daarnaast zijn de meeste van de actieve ingrediënten van organische teelt.

Deze vloeibare Seepjes bestaan voor 70% uit het extract uit de Seepje schillen. Daarnaast hebben ze andere natuurlijke stoffen toegevoegd om de waskracht te bevorderen, zoals verzeepte zonnebloemolie en citroenzuur, en om een heerlijke geur te geven aan de was. Ze zijn verpakt in een kartonnen wasmiddelfles, zodat we 70% plastic besparen ten opzichte van een plastic fles.

Vanaf het moment dat Olivelia in Griekenland werd geïntroduceerd, werden de producten omarmd door winkels en de consument. De innovatieve producten werden zelf ontwikkeld, onderzocht en geproduceerd, waardoor er eigen composities zijn ontwikkeld, om de actieve werkstoffen van de organische ingrediënten optimaal tot uiting te laten komen.

  • Dermatologisch en microbiologisch getest
  • Vrij van minerale oliën (vaseline, petrolatum, paraffine) en propyleenglycol
  • Zonder parabenen, siliconen en SLS/SLES
  • Geen toevoeging van genetisch gemodificeerde plantenextracten
  • Milieuvriendelijk
  • Dierproefvrij

Natuurlijke schoonheid
Gevoed door de natuur – natuurlijke cosmetica bestaat al duizenden jaren. Van de ezelinnenmelk in de baden van Cleopatra tot de serums van pure olijfolie bij de oude Grieken. Geïnspireerd door de geschiedenis heeft Macrovita producten ontwikkeld die van de kracht van plant, kruid en wortel uitgaan. De kalmerende werking van calendula, de antioxiderende werking van olijfolie, het hydraterende effect van aloë vera. Met hun producten op basis van puur plantaardige actieve ingrediënten wordt de huid gevoed door de natuur, waarop het huidherstellende vermogen wordt aangewakkerd. De cirkel is rond. Opgaan in de natuur met de weldaad van Macrovita.

Milieuvriendelijk
Natuurlijk, natuurlijk! Het klinkt allemaal vanzelfsprekend, natuurlijke cosmetica, maar is dat het ook? Hoe vaak staat er op een verpakking dat het een natuurlijk of organisch product is, maar dat het bol staat van chemische toevoegingen? Macrovita, een Grieks familiebedrijf, werkt al dertig jaar met stoffen die goed zijn voor de huid en het milieu. Dus geen micro beads, maar gecrushte olijfpitten. Geen vaseline, maar aloë vera. Geen propyleenglycol, parabenen, minerale oliën, SLS of SLES, maar natuurlijke additieven. Dat resulteert in een jongere huid die straalt als nooit tevoren.

Bekijk ons assortiment van Macrovita Olivelia >