Zuperzozial Servies

Zuperzozial is een kleurrijk, duurzaam en prachtig servies van bamboe. Een pastelkleurig bamboe servies van een bijzonder mooie kwaliteit. Het tafelservies van Zuperzozial is gemaakt van natuurlijke materialen zoals bamboe en maïs. EcoZo heeft het grootste online assortiment, de beste prijzen en beste aanbiedingen. Bestel Zuperzozial online bij EcoZo; hét online verkoopadres. De producten zijn met zorg gemaakt en geselecteerd. Zuperzozial is een uitgebreid servies dat je langzaam kunt uitbreiden. Een duurzaam alternatief voor plastic serviesgoed.

De Zuperzozial producten gedragen zich goed in een consumenten vaatwasser. Na verloop van tijd kunnen platte producten, zoals borden iets gaan vervormen. Dit komt door de natuurlijke ingrediënten en heeft geen nadelig effect op het gebruik. Let op: bamboe-houten deksels kunnen niet in de vaatwasser.

Mix de kleuren van het servies en kies voor een bonte verzameling. Alle kleuren zijn even mooi en passen goed bij elkaar. Door het gebruik van natuurlijke materialen heeft elk product z'n eigen unieke uitstraling. Bepaal zelf welke kleurcombinaties je wilt maken.

Lees alle vragen over het servies van Zuperzozial >

Bekijk de bordenschalenbekerstrommels en bussendiversen  en sets van  Zuperzozial.

Zuperzozial servies

Servies van bamboe en maïs

Milieuvriendelijk, duurzaam hip en sterk

Artikelen 1 tot 24 van 170 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8

Artikelen 1 tot 24 van 170 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8