Dopper waterfles

Dopper is een mooi vormgeven waterflesje dat je keer op keer kan vullen met kraanwater. Water uit de kraan is in ons land zo lekker en gezond dat het overbodig is om iedere keer een vervuilend wegwerpflesje te kopen. Dat scheelt heel veel plastic afval! De Dopper wordt gemaakt in Nederland, is vrij van BPA en steunt drinkwaterprojecten van Simavi door een deel van de winst te doneren.

De Dopper verkleint de plastic berg
Er worden per dag, alleen al in Nederland, minimaal 500.000 plastic (water)flesjes weggegooid. Ze belanden op de vuilnisbelt, maar ook op straat of in de zee. Er drijft een eiland aan plastic afval in de oceanen ter grootte van Frankrijk en Spanje. Daar komt nog bij, dat er voor 1 flesje water nog eens 1 liter water en een kwart liter olie nodig is. De Dopper wordt klimaatneutraal geproduceerd, zonder BPA. De Dopper kan zo de vaatwasser in (tot 65 C) en je kunt de Dopper ook gemakkelijk schoonmaken met een afwasborstel.

Geef je Dopper een persoonlijke touch met de hippe en coole sleeves van Freaker. Freaker helpt krassen en beschadigingen tegen te gaan en isoleert de fles.

de Dopper

de Dopper

Het ideale waterflesje voor kraanwater

18 artikel(en)

per pagina

18 artikel(en)

per pagina