Dopper in alle kleuren op voorraad


Dopper waterfles. Op zoek naar de waterfles Dopper? Bij EcoZo vind je alle kleuren. De Dopper is een super handige waterfles. Voor op je werk of voor op vakantie. Nooit meer plastic flesjes uit de supermarkt maar gewoon lekker kraanwater. Goed voor het milieu maar ook voor je portemonnee.

EcoZo is online de webshop met de beste aanbiedingen voor Dopper. We zijn de Dopper specialist en hebben alle kleuren in bieden diverse mooie sets.

De Dopper verkleint de plastic berg
Er worden per dag, alleen al in Nederland, minimaal 500.000 plastic (water)flesjes weggegooid. Ze belanden op de vuilnisbelt, maar ook op straat of in de zee. Er drijft een eiland aan plastic afval in de oceanen ter grootte van Frankrijk en Spanje. Daar komt nog bij, dat er voor 1 flesje water nog eens 1 liter water en een kwart liter olie nodig is. De Dopper wordt klimaatneutraal geproduceerd, zonder BPA. Hij kan zo de vaatwasser in (tot 65 C) en je kunt hem ook gemakkelijk schoonmaken met een afwasborstel.

De Dopper is het ideale waterflesje voor kraanwater; duurzaam, stijlvol en bewust. De Dopper is een Nederlands ontwerp, klimaatneutraal geproduceerd, vrij van giftige stoffen zoals BPA.

De Dopper is mooi!
Je kunt natuurlijk ook een glas gebruiken en telkens omspoelen. Maar, on-the-go is dat niet echt handig. Of een wegwerpflesje telkens hervullen. Maar, dat is niet heel fris en ze worden ook snel een beetje smoezelig. De Dopper is hét ideale flesje om mee te nemen en heeft een inhoud van iets minder dan een halve liter. Bovendien is de Dopper een mooi, Nederlands design van Rinke van Remortel. Daar wil je graag mee gezien worden!

Bij EcoZo vind je alle kleuren en super aanbiedingen. Nergens is de Dopper goedkoper.
Bekijk ons assortiment van de Dopper >


Keywords:
Dopper aanbiedingen, Dopper verkooppunten, Dopper Waterfles, Dopper gratis verzenden, Dopper aanbieding, Dopper paars, Dopper geel, Dopper goedkoop.