Dopper original kopen alle kleuren


De Dopper is in onze shop al jaren een trouw merk. We verkopen de waterfles vanaf de start en vinden het concept nog steeds sterk. Naast het investeren in projecten in ontwikkelingslanden helpt Dopper tevens met het verminderen van de plastic afvalberg.

Dopper streeft naar een wereld waar mensen zich bewust zijn van het milieu, waar we actief de hoeveelheid plastic afval verminderen en waar iedereen, dicht bij huis en ver weg, toegang heeft tot veilig drinkwater.

Sinds de introductie in 2010, verspreidt de internationale Dopper community zich in hoog tempo. Naast het drinken uit een Dopper zijn er veel meer manieren waarop jij met ons kan strijden tégen plastic afval en vóór veilig drinkwater wereldwijd. Door minder te verspillen en beter afval te scheiden kunnen we samen zorgen voor toekomst voor de generaties na ons. Het begint bij onszelf.

We hebben zeer aantrekkelijke aanbiedingen met gratis verzending. Maak gebruik van deze speciale sets en boven de € 50,- wordt je bestelling gratis verzonden.


De missie van Dopper
Om te zorgen dat we in de toekomst ook echt in die wereld rondlopen, werkt Dopper continu aan de volgende drie missie pijlers:

  1. Bewustwording creëren over de impact van single-use plastic afval en mensen inspireren om zelf een verandering in gang te zetten.
  2. Het aanbieden van een innovatieve productlijn van duurzame design flessen voor drinkwater.
  3. Toegang vergroten tot veilig drinkwater voor mensen over de hele wereld.

Waarom doen ze dit?
De grootste reden voor het bestaan van Dopper is de enorme hoeveelheid plastic afval die we met z’n allen produceren:

  1. Wereldwijd wordt slechts 1% van dit plastic gerecycled.
  2. 50% van het plastic wordt na gebruik direct weggegooid.
  3. Per dag verdwijnen er vrachtladingen plastic (vaak onbedoeld) in onze oceanen; via straat, sloot, rivier en zee.
  4. In de vijf grote oceaangebieden waar dit plastic zich concentreert zit soms wel 36 keer meer plastic dan plankton.
  5. Het plastic komt in kleine deeltjes via zeeleven en vogels in onze voedselketen terecht.
  6. 1 miljoen zeevogels en 100.000 zeezoogdieren worden jaarlijks gedood door het plastic in onze oceanen.
  7. En oh ja, voor de productie van 1 plastic flesje is 1 liter water en 1 liter olie nodig.

De Dopper promoot kraanwater
Kraanwater is de duurzaamste dorstlesser die er is. Bovendien: kraanwater lest je dorst voor 100% met 0 calorieën voor ongeveer 0 cent*. Kraanwater is heel zuiver, het moet zelfs aan strengere eisen voldoen dan mineraalwater. Een deel van de opbrengst van de Dopper gaat naar activiteiten om kraanwater te promoten. En: hoe meer mensen om kraanwater voor hun Dopper vragen, hoe meer plaatsen er zullen komen waar je kunt bijtappen. Er is een Dopper-app met locaties waar je gratis kraanwater kan tappen.

De Dopper verkleint de plastic berg
Er worden per dag, alleen al in Nederland, minimaal 500.000 plastic (water)flesjes weggegooid. Ze belanden op de vuilnisbelt, maar ook op straat of in de zee. Er drijft een eiland aan plastic afval in de oceanen ter grootte van Frankrijk en Spanje. Daar komt nog bij, dat er voor 1 flesje water nog eens 1 liter water en een kwart liter olie nodig is. De Dopper wordt klimaatneutraal geproduceerd, zonder BPA. Hij kan zo de vaatwasser in (tot 65 C) en je kunt hem ook gemakkelijk schoonmaken met een afwasborstel.

De Dopper is mooi!
Je kunt natuurlijk ook een glas gebruiken en telkens omspoelen. Maar, on-the-go is dat niet echt handig. Of een wegwerpflesje telkens hervullen. Maar, dat is niet heel fris en ze worden ook snel een beetje smoezelig. De Dopper is hét ideale flesje om mee te nemen en heeft een inhoud van iets minder dan een halve liter. Bovendien is de Dopper een mooi, Nederlands design van Rinke van Remortel. Daar wil je graag mee gezien worden!


Bekijk ons assortiment van de Dopper >

Dopper flesjes en aanbiedingen