Buitenspeelgoed van Green Toys


Ben je op zoek naar veilig en duurzaam buitenspeelgoed. Kijk dan eens naar het buitenspeelgoed van Green Toys. Dit speelgoed is veilig en vrij van BPA en weekmakers. Green Toys is een merk dat gelooft in een betere wereld. Het strandspeelgoed van Green Toys wordt gemaakt van gerecyclede melkflessen. De melkflessen worden gereproduceerd tot een van de meest schone en veilige plastics. Dit helpt fossiele oliën te reduceren en het broeikaseffect te verminderen.

Green Toys buitenspeelgoedBuitenspeelgoed van Green Toys is gemaakt van High-density polyethyleen (HDPE). Dit materiaal wordt beschouwd als een van de veiligste en schoonste plasticsoorten. De verpakking is uitsluitend van golfkarton dozen, deze zijn 100% recyclebaar en makkelijk te openen door kinderen. Alle Green Toys producten zijn verpakt in gerecyclede kartonnen dozen zonder kunststoffen, cellofaan of twist-banden en zijn 100% recyclebaar. Green Toys producten worden gemaakt in Californië, USA, zijn uitgebreid getest en voldoen aan alle (internationale) veiligheidsnormen.

Green Toys buitenspeelgoed kopen? Via Ecozo bestel je Green Toys buitenspeelgoed eenvoudig online. Ecozo is het verkooppunt voor Green Toys en waar je het Green Toys speelgoed online kunt bestellen. Levering in heel Nederland en dieverse andere landen. Ecozo heeft een breed assortiment Green Toys producten. Voor zowel jongens als meisjes.

Bekijk ons uitgebreide assortiment buitenspeelgoed van Green Toys >