Riess emaillen pannen online kopen

Riess emaillen pannen zijn tot ver buiten de grenzen van Oostenrijk geliefd. Ze roepen herinneringen op aan grootmoeders tijd. Echter, deze nostalgische emaillen pannen van Riess worden nog steeds gemaakt en gebruikt in de huidige, eigentijdse keukens.

Riess emaillle
Een emaillen pan van Riess is niet slechts de eerste keus voor iemand met een nikkelallergie, maar ook de groenste manier van koken. De pannen van Riess worden CO2 neutraal geproduceerd. Zo wordt er gebruik gemaakt van groene energie door middel van eigen waterkrachtcentrales. Bij de productie worden natuurlijke minerale bronnen gebruikt zoals staal, kwarts, klei, veldspar, borax en soda. Email is dus recyclebaar!

Riess gaat leven lang mee
De eenvoudige vormen, de goede materialen en mooie kleuren spreken mensen aan die houden van tijdloze kwaliteit en duurzaamheid. Een emaillen pan van Riess gaat een leven lang mee! De pannen worden met de hand gemaakt en zijn dus nooit precies hetzelfde. Alle producten van Riess zijn geschikt voor elke warmtebron: oven, gas, elektrisch, keramisch, halogeen en inductie.

Keywords:
Riess, emaille pannen, bekers, steelpan, koekenpan, emaillen pannen, pastel kleurige pannen, pan, koekenpan, steelpan

Artikelen 1 tot 24 van 34 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 24 van 34 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2