Bamboe servies kopen


Op zoek naar het bamboe servies? Ecozo heeft het grootste assortiment servies van bamboe. Het alternatief voor plastic servies. Denk bijvoorbeeld aan Zuperzozial. Een pastel gekleurd gekleurd servies met een duurzaam karakter. Of aan het servies van Ekobo. Een servies dat met grote zorg is gemaakt en geproduceerd. Bamboeservies is een zeer duurzaam servies dat je goed kunt uitbreiden. Leuke spulletjes voor binnen en buiten; kleurrijk, vrolijk en trendy. Voor zowel koude als warme gerechten. Geniet van het leven.

Het bamboe servies is verkrijgbaar in een aantal mooie en frisse kleuren. Leuk voor op tafel en ideaal voor een feest, in de tuin of op de camping. Laat zien dat je bewust leeft en rekening houdt met het milieu. Zet een trend en laat zien dat milieubewust hip is. Door het gebruik van natuurlijke materialen heeft elk product z'n eigen unieke uitstraling. Bepaal zelf welke kleurcombinaties je wilt maken.

Het bamboe serviesgoed is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Bamboe servies van Zuperzozial

Het tafelservies van Zuperzozial is gemaakt van natuurlijke materialen zoals bamboe en mais. Het is echter zeker niet voor éénmalig gebruik, integendeel het bamboe servies is degelijk, solide en duurzaam en gaat jarenlang mee.

Het servies is lekker gemakkelijk in het gebruik, ideaal voor een lunch, picknick of diner. Daarbij eenvoudig schoon te maken, het kan namelijk gewoon in de vaatwasser. 

Het servies en ook de mokken zijn te gebruiken met hete vloeistoffen. Ook hete thee kan in de mokken geserveerd worden. De mokken zijn ijzersterk en opgewassen tegen heet water. 

De borden, kommen en mokken zijn ook te gebruiken voor het serveren van warme gerechten. Het servies is zeer duurzaam en hard. Je kunt het servies goed vergelijken met normaal kunststof servies. Geen enkel probleem voor warme gerechten.

Bekijk ons assortiment van Zuperzozial >