Ecozo – Voor in huis – Gratis verzending vanaf € 50,–

Klean Kanteen schoolbeker en drinkbekers kopen

Klean Kanteen waterfles

Ben je op zoek naar een duurzame en stevige schoolbeker of drinkbeker? Klean Kanteen is de meest voedselveilige oplossing. Bij Ecozo vind je de beste aanbiedingen voor al je Klean Kanteen flessen of bekers.

Bekijk ons assortiment en aanbiedingen drinkflessen >

Klean Kanteen biedt duurzame roestvrijstalen bidons, drinkbekers, schoolbekers, drinkflessen en water flesjes. Duurzaam, veilig en mooie drinkbekers gemaakt door Klean Kanteen, om thuis, onderweg, op school of op het werk uit te drinken. De missie van Klean Kanteen is iedereen een veilig alternatief te bieden voor plastic en behandelde aluminium drinkflessen.

Klean Kanteen kwam als eerst met BPA vrije roestvrijstalen drinkflessen op de markt, inmiddels is het assortiment van Klean Kanteen uitgebreid met een ruim aanbod in verschillende handige formaten, uitvoeringen en mooie kleuren drinkbekers. Een Klean Kanteen voor iedereen, van drinkbeker, bidon, drinkfles, schoolbeker tot thermosfles.

Schoolbeker
Duurzaam, veilig en mooie schoolbekers gemaakt door Klean Kanteen, om thuis, onderweg, op school of op het werk uit te drinken. De missie van Klean Kanteen is iedereen een veilig alternatief te bieden voor plastic en behandelde aluminium drinkflessen. Klean Kanteen kwam als eerst met BPA vrije roestvrijstalen drinkflessen op de markt, inmiddels is het assortiment van Klean Kanteen uitgebreid met een ruim aanbod in verschillende handige formaten, uitvoeringen en mooie kleuren drinkbekers. Een Klean Kanteen voor iedereen, van drinkbeker, bidon, drinkfles, schoolbeker tot thermosfles.

Bekijk ons assortiment en aanbiedingen drinkflessen >

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.
De waardering van www.ecozo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 48 reviews.