PPC Cement Laptop bag geel

Schreiben Sie die erste Kundenmeinung

Praktisch, duurzaam en een uniek design van een typisch Afrikaans merk: PPC Cement. Zuid-Afrika over je schouder, ieder moment dat je de deur uit gaat! Pretoria Portland Cement gaf goedkeuring voor design en productie van dit mooie product, mits de originele verpakkingen werden gebruikt.

Afmeting: 39 x 26,5 x 6 cm

Only 2 left

Verfügbarkeit: Auf Lager

74,95 €
Wren

Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Indien voorradig.

Bij bestellingen tot € 60,– zijn de kosten € 4,50 per pakket.

Voor een brievenpost pakketje rekenen we € 2,50.

Avondbezorging op werkdagen tussen 18.00 en 22.00 uur.

Boven de € 60,– betalen wij de verzendkosten in Nederland.

Ontvang bij je bestelling 5% korting voor je volgende koop.

Ben je niet tevreden? Dan ontvang je je geld terug.

Artikelbeschreibung

Details

Een ongebruikte Pretoria Portland Cement zak is het begin van iedere tas.

De productie neemt veel tijd in beslag maar het is het waard! De lagen van de cement zak worden gescheiden en de middelste laag wordt verwijderd (en gebruikt voor onze Brown Paper iPad/ Tablet sleeves). De twee overige lagen worden samengesmolten via een bepaalde technologie. Daarna wordt een zeer stevig zwart katoen gebruikt voor de voering zodat er geen compromis wordt gesloten over de duurzaamheid. Vanaf dat moment kun je het materiaal als ieder ander stevige stof gebruiken. Het patroon wordt getekend, gesneden en vervolgens de tas genaaid en we zijne norm trots op het 100% hand made resultaat!

De PPC Cement Laptop Bag is niet alleen origineel maar ook enorm praktisch. Er zijn twee secties met ieder twee vakken. De gehele tas is gevoerd om alles dat je mee draagt goed te beschermen. Na productie wordt de tas uitgebreid gecoat dus je hebt geen excuus om de tas bij regen binnen te laten!

Materiaal: Recycled papier met katoenen voering. Verstelbare katoenen schouderband (maximale lengte: 132 cm). In de sluitflap zitten twee kleine magneetjes verborgen oor een perfecte sluiting. Wees gerust, deze magneetjes zijn niet sterk genoeg om schade aan je elektronica aan te richten. Coating: Nanotechnology Liquid Glass spray (milieuvriendelijk).

Zusatzinformation

Zusatzinformation

Marke Wren

Bewertungen

Schreiben Sie Ihre eigene Kundenmeinung

Sie bewerten den Artikel: PPC Cement Laptop bag geel

Schlagworte

Schlagworte

verwenden Sie Leerzeichen um Schlagworte zu trennen. Verwenden Sie das Hochkomma (') für zusammenhängende Textabschnitte.

EcoZo, de duurzame webwinkel voor mooie en hippe producten waar over is nagedacht. Duurzaamheid en hergebruik vinden wij belangrijk zodat de wereld ook een fijne plek blijft voor volgende genaraties.