Zuperzozial online shop


Een mooi gekleurd servies met een duurzaam karakter. Dat is het verfrissende nieuwe merk Zuperzozial. Het servies is met grote zorg gemaakt en geproduceerd. Zuperzozial is een zeer duurzaam servies dat je langzaam kunt uitbreiden. Leuke spulletjes voor binnen en buiten; kleurrijk, vrolijk en trendy. Voor zowel koude als warme gerechten. Geniet van het leven.

Het servies is verkrijgbaar in een aantal mooie en frisse kleuren. Leuk voor op tafel en ideaal voor een feest, in de tuin of op de camping. Laat zien dat je bewust leeft en rekening houdt met het milieu. Zet een trend en laat zien dat milieubewust hip is. Door het gebruik van natuurlijke materialen heeft elk product z'n eigen unieke uitstraling. Bepaal zelf welke kleurcombinaties je wilt maken.

Het serviesgoed is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Het tafelservies van Zuperzozial is gemaakt van natuurlijke materialen zoals Bamboe en Mais. Het is echter zeker niet voor éénmalig gebruik, integendeel het serviesgoed is degelijk, solide en duurzaam en gaat jarenlang mee.

Het servies is lekker gemakkelijk in het gebruik, ideaal voor een lunch, picknick of diner. Daarbij eenvoudig schoon te maken, het kan namelijk gewoon in de vaatwasser. 

Het servies en ook de mokken zijn te gebruiken met hete vloeistoffen. Ook hete thee kan in de mokken geserveerd worden. De mokken zijn ijzersterk en opgewassen tegen heet water. 

De borden, kommen en mokken zijn ook te gebruiken voor het serveren van warme gerechten. Het servies is zeer duurzaam en hard. Je kunt het servies goed vergelijken met normaal kunststof servies. Geen enkel probleem voor warme gerechten.

Bekijk ons assortiment van Zuperzozial >