Waka Waka kopen


WakaWaka betekent in het Swahili 'helder licht'. De WakaWaka is de efficiëntste zonnecellamp ter wereld: met één dag opladen geeft hij zestien uur licht. Dat kan door de ongekend efficiënte zonneceltechnologie. Bij weinig licht is de ledlamp tot 200 procent efficiënter dan andere zonnelampen. Een perfecte lamp voor op de camping, vakantie of onderweg.

WakaWaka ledlamp heeft vier verschillende lichtstanden en wanneer er nog maar een uurtje licht over is schakelt hij automatisch naar een lagere licht stand om toch nét nog even wat langer licht te hebben voordat deze weer in de zon geladen kan worden.

Vanwege z’n efficiëntie doet WakaWaka het ook op dagen dat de zon wat minder schijnt, of wanneer het regent. Het is zelfs mogelijk om batterijen van mobiele telefoon op te laden met WakaWaka door middel van een slimme plug-in. WakaWaka wordt gemaakt van gerecycled plastic, geeft veel meer licht dan een kerosinelamp en voldoet aan zeer hoge kwaliteitseisen.

De mensen die WakaWaka gaan gebruiken hoeven de eerste drie jaar de batterij in ieder geval niet te vervangen. Met een nieuwe oplaadbare batterij kunnen ze er nog jaren baat bij hebben. Uit onderzoek is gebleken dat scholieren nu met licht op (gratis) zonne-energie kunnen studeren.

Bekijk ons assortiment van WakaWaka >