Riess tulband bakvorm 22 cm zwart emaille

Schreiben Sie die erste Kundenmeinung

Nostalgische tulband bakvorm met emaille binnenkant. De emaillen tulband bakvorm van Riess zijn tot ver buiten de grenzen van Oostenrijk geliefd. Ze roepen herinneringen op aan grootmoeders tijd. Echter, deze nostalgische emaillen bakvormen worden nog steeds gemaakt en gebruikt in de huidige, eigentijdse keukens.


De bakvormen van Riess worden CO2 neutraal geproduceerd. Zo wordt er gebruik gemaakt van groene energie door middel van eigen waterkrachtcentrales. Bij de productie worden natuurlijke minerale bronnen gebruikt zoals staal, kwarts, klei, veldspar, borax en soda. Email is dus recyclebaar!

Only 1 left

Verfügbarkeit: Auf Lager

45,00 €
Riess

Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Indien voorradig.

Bij bestellingen tot € 60,– zijn de kosten € 4,50 per pakket.

Voor een brievenpost pakketje rekenen we € 2,50.

Avondbezorging op werkdagen tussen 18.00 en 22.00 uur.

Boven de € 60,– betalen wij de verzendkosten in Nederland.

Ontvang bij je bestelling 5% korting voor je volgende koop.

Ben je niet tevreden? Dan ontvang je je geld terug.

Artikelbeschreibung

Details

Specificaties

  • Kleur: zwart
  • Afmeting: ø 22 cm
  • Materiaal: emaille, chroom

Alle bakvormen van Riess zijn geschikt voor elke warmtebron: oven, gas, elektrisch, keramisch, halogeen en inductie.

Eigenschappen

  • Emaillen bakvorm
  • Glad, niet poreus oppervlak
  • Recyclebaar
  • Handgemaakt
  • In verschillende afmetingen verkrijgbaar
  • Geschikt voor gas, inductie, keramiek en oven
  • Mogen in de vaatwasser

Onderhoud en gebruik
De Riess producten kunnen in de vaatwasmachine gereinigd worden. Voordat je ze in de vaatwasmachine zet even kort afspoelen met warm water. Na gebruik goed droog in de kast zetten. Om de emaille-laag niet te beschadigen is het niet verstandig om met harde voorwerpen, schuurmiddel of schuursponsjes aan de slag gaan, dit zorgt voor matte plekken of beschadigingen. De bakvormen niet zonder inhoud verhitten, dan kan de bodem vervormen. Als de vorm nog heet is, niet met koud water afspoelen, even laten afkoelen of met warm water spoelen.

De bakvormen worden met de hand gemaakt en zijn dus nooit precies hetzelfde. De emaillen bakvormen hebben een zeer glad, niet poreus oppervlak dat geen stoffen afgeeft, waardoor het voedsel zuiver blijft en de smaak puur.

In geschreven bronnen uit 1350 wordt al melding gemaakt van pannenmakers op de plek in Ybbsitz in Oostenrijk waar nu de fabriek van Riess staat. De fabriek waar de pannen van Riess gemaakt worden, bestaat al sinds 1550. Destijds nog een werkplaats waar pannen en ketels met grote hamers werden gevormd.

De werkplaats en latere fabriek is sinds 1800 in het bezit van de familie Riess. In 1922 begon de fabriek met het produceren van porseleinemaille.
Sinds de jaren 1980 is Riess de laatst overgebleven emailleerfabriek in Oostenrijk, nadat drie andere hun deuren hebben gesloten. Sinds 2001 wordt de fabriek geleid door de zesde generatie Riess. De energie die nodig is voor dit traditionele familiebedrijf, komt van drie eigen waterkrachtcentrales en de gemotiveerde personeelsleden.
Vele generaties Riess en hun team hebben zich ingezet voor kwaliteit en duurzaamheid. Belangrijk voor de regio en het milieu.

Zusatzinformation

Zusatzinformation

Marke Riess

Bewertungen

Schreiben Sie Ihre eigene Kundenmeinung

Sie bewerten den Artikel: Riess tulband bakvorm 22 cm zwart emaille

Schlagworte

Schlagworte

verwenden Sie Leerzeichen um Schlagworte zu trennen. Verwenden Sie das Hochkomma (') für zusammenhängende Textabschnitte.

Sie könnten auch an folgenden Artikeln interessiert sein