Regenmeter voor HomeWizard

Schreiben Sie die erste Kundenmeinung

Draadloze regenmeter voor de HomeWizard. Ook geschikt voor sommige modelen TFA, Cresta, Irox, Ventus, en Honeywell weerstations. De regen meter dient in een open veld te worden geplaatst, verwijderd van muren, hekken, bomen en andere voorwerpen die neerslag kunnen verminderen of tegenhouden. Ook boomtoppen en daken kunnen kunnen de oorzaak zijn van vuil en pollen die het effect van de regen meter beïnvloeden.

Verfügbarkeit: Auf Lager

39,95 €
HomeWizard

Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Indien voorradig.

Bij bestellingen tot € 60,– zijn de kosten € 4,50 per pakket.

Voor een brievenpost pakketje rekenen we € 2,50.

Avondbezorging op werkdagen tussen 18.00 en 22.00 uur.

Boven de € 60,– betalen wij de verzendkosten in Nederland.

Ontvang bij je bestelling 5% korting voor je volgende koop.

Ben je niet tevreden? Dan ontvang je je geld terug.

Artikelbeschreibung

Details

Specificaties
Om het effect van schaduw regen te vermijden, dient u de regen sensor te plaatsen op een horizontal vlak dat zich 2 tot 4 keer de afstand van een in de buurt staand blokkerend object bevind.

Het is van belang dat de overtollige neerslag vrij uit de regensensor kan verdwijnen. Overtuig u ervan dat er geen water in de basis blijft staan. Het neerslag meet mechanisme maakt gebruik van een magneet, derhalve dient u geen magnetische voorwerpen in de nabijheid van de regen meter te plaatsen.

- Resolutie 0.7 mm
- Werkt op 2 x AA meegeleverd

Daarnaast kan de HomeWizard temperatuur en energieverbruik weergeven op de iPhone, iPad en Andoid, real-time en over een langere periode.

Zusatzinformation

Zusatzinformation

Marke HomeWizard

Bewertungen

Schreiben Sie Ihre eigene Kundenmeinung

Sie bewerten den Artikel: Regenmeter voor HomeWizard

Schlagworte

Schlagworte

verwenden Sie Leerzeichen um Schlagworte zu trennen. Verwenden Sie das Hochkomma (') für zusammenhängende Textabschnitte.

EcoZo, de duurzame webwinkel voor mooie en hippe producten waar over is nagedacht. Duurzaamheid en hergebruik vinden wij belangrijk zodat de wereld ook een fijne plek blijft voor volgende genaraties.