Kado voor hem kado idee voor een man


EcoZo heeft als doel slimme, leuke en duurzame producten te vinden en online te verkopen. We houden van producten met een duurzaam karakter, zorgen voor eerlijke handel of fair trade bevorderen. Consumenten die op zoek zijn naar duurzame oplossingen kunnen bij EcoZo terecht voor een steeds uitgebreider assortiment.

Wij willen in onze winkel mooie en hippe producten verkopen waar over is nagedacht. Duurzaamheid en hergebruik vinden wij belangrijk zodat de wereld ook een fijne plek blijft voor volgende genaraties.

Wij volgen het nieuws op het gebied van besparen, energie en duurzame producten. Met al deze tips, nieuwsartikelen en producten willen we iedereen inspireren voor een duurzame levensstijl. Kijk gerust even rond en laat je inspireren. Heb je zelf een goed idee dan willen wij dat graag van je horen.

EcoZo wordt CO2 neutraal gehost

De site van EcoZo wordt groen gehost door IS, een Internet Service Provider die zich inzet voor een groener Internet. Door de opkomst van zaken als E-commerce, internetradio en online televisie groeit het internetgebruik sneller dan ooit. Het toenemende energiegebruik van datacenters en Service Providers zorgt voor steeds meer CO2 uitstoot in de atmosfeer.