Dr. Bronner's

Dr. Bronner's 100% biologische en fairtrade zeep en verzorgingsproducten. De puur natuurlijke producten van Dr. Bronner's woden met liefde gemaakt van volledig biologische en extra vierge olijfolie, kokosolie, jojoba-olie en hennepolie, met pure essentiële oliën. Deze plantaardige zeep reinigt effectief en niet-agressief en het geeft een heerlijk schuim dat de huid herstelt, verfrist en zijdezacht maakt. Dr. Bronner's zeep en verzorgingsproducten zijn dus geschikt voor mensen met een gevoelige huid, kinderen en baby's en mensen met een huidallergie.

Dr. Bronner`s plantaardige zepen zijn biologisch afbreekbaar èn Fairtrade! Dr. Bronner's is wereldwijd bekend om zijn eenvoudige, pure formules van plantaardige zepen. Alle zepen zijn zowel fairtrade als biologisch. De producten zijn volledig biologisch afbreekbaar en plantaardig en gemaakt met gecertificeerd fairtrade en biologische oliën.
Alle Dr. Bronner's producten zijn niet alleen volgens het USDA National Organic Program gecertificeerd, maar ook fairtrade en dierproefvrij gecertificeerd (Coalition for Consumer Information on Cosmetics - CCIC).

Dr. Bronner's zeep

Dr. Bronner's zeep

Plantaardig, fairtrade en biologisch afbreekbaar

4 Artikel

pro Seite

4 Artikel

pro Seite