Pannen

Riess emaillen pannen zijn tot ver buiten de grenzen van Oostenrijk geliefd. Ze roepen herinneringen op aan grootmoeders tijd. Echter, deze nostalgische emaillen pannen van Riess worden nog steeds gemaakt en gebruikt in de huidige, eigentijdse keukens.

Een emaillen pan van Riess is niet slechts de eerste keus voor iemand met een nikkelallergie, maar ook de groenste manier van koken. De pannen van Riess worden CO2 neutraal geproduceerd. Zo wordt er gebruik gemaakt van groene energie door middel van eigen waterkrachtcentrales. Bij de productie worden natuurlijke minerale bronnen gebruikt zoals staal, kwarts, klei, veldspar, borax en soda. Email is dus recyclebaar!

De eenvoudige vormen, de goede materialen en mooie kleuren spreken mensen aan die houden van tijdloze kwaliteit en duurzaamheid. Een emaillen pan van Riess gaat een leven lang mee! De pannen worden met de hand gemaakt en zijn dus nooit precies hetzelfde. Alle producten van Riess zijn geschikt voor elke warmtebron: oven, gas, elektrisch, keramisch, halogeen en inductie.

Riess pannen

Riess pannen

Duurzame emaillen pannen en bekers.

12 Artikel

pro Seite

12 Artikel

pro Seite