Riess keukengerei

Riess emaillen keukengerei is tot ver buiten de grenzen van Oostenrijk geliefd. Ze roepen herinneringen op aan grootmoeders tijd. Echter, dit nostalgische emaillen keukengerei van Riess wordt nog steeds gemaakt en gebruikt in de huidige, eigentijdse keukens.

Emaillen keukengerei van Riess is niet slechts de eerste keus voor iemand met een nikkelallergie, maar ook de groenste manier van koken. De keukengerei van Riess worden CO2 neutraal geproduceerd. Zo wordt er gebruik gemaakt van groene energie door middel van eigen waterkrachtcentrales. Bij de productie worden natuurlijke minerale bronnen gebruikt zoals staal, kwarts, klei, veldspar, borax en soda. Email is dus recyclebaar!

De eenvoudige vormen, de goede materialen en mooie kleuren spreken mensen aan die houden van tijdloze kwaliteit en duurzaamheid. Emaillen keukengerei van Riess gaat een leven lang mee! De pannen worden met de hand gemaakt en zijn dus nooit precies hetzelfde. Alle producten van Riess zijn geschikt voor elke warmtebron: oven, gas, elektrisch, keramisch, halogeen en inductie.

Riess pannen

Riess pannen

Duurzame emaillen pannen en bekers.

1 Artikel

pro Seite

1 Artikel

pro Seite