Bakken

Riess emaillen bakvormen zijn tot ver buiten de grenzen van Oostenrijk geliefd. Ze roepen herinneringen op aan grootmoeders tijd. Echter, deze nostalgische emaillen bakvormen van Riess worden nog steeds gemaakt en gebruikt in de huidige, eigentijdse keukens.

De geëmailleerde bakvormen van Riess zijn gemaakt van milieuvriendelijk en veilig emaille zonder schadelijke anti-aanbaklaag.

Een emaillen bakvorm van Riess is niet slechts de eerste keus voor iemand met een nikkelallergie, maar ook de groenste manier van koken. De bakvormen van Riess worden CO2 neutraal geproduceerd. Zo wordt er gebruik gemaakt van groene energie door middel van eigen waterkrachtcentrales. Bij de productie worden natuurlijke minerale bronnen gebruikt zoals staal, kwarts, klei, veldspar, borax en soda. Email is dus recyclebaar!

De eenvoudige vormen en de goede materialen spreken mensen aan die houden van tijdloze kwaliteit en duurzaamheid. Een emaillen bakvorm van Riess gaat een leven lang mee! De bakvormen worden met de hand gemaakt en zijn dus nooit precies hetzelfde. Alle producten van Riess zijn geschikt voor elke warmtebron: oven, gas, elektrisch, keramisch, halogeen en inductie.

3 Artikel

pro Seite

3 Artikel

pro Seite