HomeWizard HeatLink

Schreiben Sie die erste Kundenmeinung

Met de HeatLink kun je de verwarming op afstand bedienen met je smartphone! Kom je eens wat eerder thuis? Dan zet je vanuit de HomeWizard app de temperatuur alvast wat hoger.

- Vereist een bestaande OpenTherm-compatible thermostaat en ketel.
- Werkt alleen i.s.m. de HomeWizard (niet stand-alone).

Verfügbarkeit: Auf Lager

129,00 €
HomeWizard

Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Indien voorradig.

Bij bestellingen tot € 60,– zijn de kosten € 4,50 per pakket.

Voor een brievenpost pakketje rekenen we € 2,50.

Avondbezorging op werkdagen tussen 18.00 en 22.00 uur.

Boven de € 60,– betalen wij de verzendkosten in Nederland.

Ontvang bij je bestelling 5% korting voor je volgende koop.

Ben je niet tevreden? Dan ontvang je je geld terug.

Artikelbeschreibung

Details

Specificaties
Met de HeatLink wordt het mogelijk om je verwarming te bedienen vanuit de HomeWizard app! Er kunnen presets ingesteld worden om met één klik de juiste temperatuur in te stellen en er wordt statusinformatie over de CV-installatie getoond.

Het 'Even Weg, Bijna Thuis' principe
De HeatLink is ontworpen op écht dagelijks, praktisch gebruik. Precies zoals we zelf het liefst een thermostaat willen bedienen (en dat inmiddels ook dagelijks doen). Tijdens de ontwikkeling bleek al snel dat de uiteindelijke verwachting van een op afstand te bedienen thermostaat, zich centreert om een bepaald aantal situaties. Dit noemen wij het 'Even Weg, Bijna Thuis' principe. Het houdt in dat je in de praktijk, in 99% van de gevallen, kleine wijzigingen wilt maken in het reguliere klokprogramma van de thermostaat. Zodat het huis al warm is als je eens wat eerder thuis komt, of je energie kunt besparen als je eerder weg gaat.

En dat is precies wat de HeatLink nu mogelijk maakt. Op de gebruiksvriendelijke, simpele manier die je van HomeWizard gewend bent. Met een paar klikken in de app, stel je de temperatuur de komende twee uur in op 21 graden. Of je geeft aan dat je afwezig bent, zodat het wat minder warm mag zijn.

Daarnaast kan de HomeWizard temperatuur en energieverbruik weergeven op de iPhone, iPad en Andoid, real-time en over een langere periode.

Zusatzinformation

Zusatzinformation

Marke HomeWizard

Bewertungen

Schreiben Sie Ihre eigene Kundenmeinung

Sie bewerten den Artikel: HomeWizard HeatLink

Schlagworte

Schlagworte

verwenden Sie Leerzeichen um Schlagworte zu trennen. Verwenden Sie das Hochkomma (') für zusammenhängende Textabschnitte.

EcoZo, de duurzame webwinkel voor mooie en hippe producten waar over is nagedacht. Duurzaamheid en hergebruik vinden wij belangrijk zodat de wereld ook een fijne plek blijft voor volgende genaraties.