HomeWizard EnergyLink

Schreiben Sie die erste Kundenmeinung

Speciaal ontworpen door HomeWizard om 'slimme meters' uit te lezen, toont de EnergyLink zowel het elektra- als gasgebruik op een nieuwe overzichtspagina in de HomeWizard app (een HomeWizard is vereist).

Daarnaast wordt de teruggeleverde stroom van zonnepanelen geregistreerd zodat je altijd weet wat de panelen hebben opgeleverd. Om helemaal toekomstproof te zijn is er een extra ingang aanwezig, bijvoorbeeld om een oplaadstation voor een elektrische auto aan te sluiten.

Verfügbarkeit: Auf Lager

129,00 €
HomeWizard

Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Indien voorradig.

Bij bestellingen tot € 60,– zijn de kosten € 4,50 per pakket.

Voor een brievenpost pakketje rekenen we € 2,50.

Avondbezorging op werkdagen tussen 18.00 en 22.00 uur.

Boven de € 60,– betalen wij de verzendkosten in Nederland.

Ontvang bij je bestelling 5% korting voor je volgende koop.

Ben je niet tevreden? Dan ontvang je je geld terug.

Artikelbeschreibung

Details

Specificaties
De EnergyLink wordt in de meterkast geplaatst om de verschillende typen meters bedraad aan te kunnen sluiten. Er is ruimte voor één P1 poort aansluiting van een slimme meter. Daarnaast zijn er 2 ingangen beschikbaar voor zogenaamde 'kWh meters' (DIN rail). Hierop kan een groep zonnepanelen worden aangesloten en eventueel een andere groep (die stroom gebruikt), zoals een oplaadpunt van een elektrische auto.

Gegevens over het stroomgebruik worden draadloos verstuurd naar de HomeWizard via RF op 868 MHz. De HomeWizard app toont het huidige gebruik en teruglevering, natuurlijk met dag-, maand- en jaargrafieken. Daarnaast is er een nieuwe 'live-grafiek', die per seconde de actuele waarden in de grafiek update.

Ook het gasverbruik meten
Bij de installatie van de slimme meter, wordt er ook een nieuwe gasmeter geinstalleerd. Deze is gekoppeld aan de elektriciteitsmeter, zo wordt het voor de EnergyLink mogelijk om via de P1 poort van de slimme meter ook het gasverbruik te meten en weer te geven in de HomeWizard app. Natuurlijk met het actuele gebruik en grafieken met overzichten van de afgelopen week, maanden of jaren.

Compatible met alle slimme meters
Eenvoudig zonnepanelen aansluiten
kWh meters voor de S1 en S2 poort op de HomeWizard

Daarnaast kan de HomeWizard temperatuur en energieverbruik weergeven op de iPhone, iPad en Andoid, real-time en over een langere periode.

Zusatzinformation

Zusatzinformation

Marke HomeWizard

Bewertungen

Schreiben Sie Ihre eigene Kundenmeinung

Sie bewerten den Artikel: HomeWizard EnergyLink

Schlagworte

Schlagworte

verwenden Sie Leerzeichen um Schlagworte zu trennen. Verwenden Sie das Hochkomma (') für zusammenhängende Textabschnitte.

EcoZo, de duurzame webwinkel voor mooie en hippe producten waar over is nagedacht. Duurzaamheid en hergebruik vinden wij belangrijk zodat de wereld ook een fijne plek blijft voor volgende genaraties.