Owls Emotions Oval

Schreiben Sie die erste Kundenmeinung

Een bijzondere aanwinst, deze prachtige hanger met retro, botanic of romantisch design, verwerkt in het bolle glas van de hanger. De achterzijde is voorzien van een sierlijk motief. Deze hanger is een echte eyecatcher welke de reis uit Zuid-Afrika waard is!

Het kleine atelier van The Pendant Warehouse uit Kaapstad bedacht de combinatie van dit design in deze hanger voor jou.

Only 5 left

Verfügbarkeit: Auf Lager

24,95 €

Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Indien voorradig.

Bij bestellingen tot € 60,– zijn de kosten € 4,50 per pakket.

Voor een brievenpost pakketje rekenen we € 2,50.

Avondbezorging op werkdagen tussen 18.00 en 22.00 uur.

Boven de € 60,– betalen wij de verzendkosten in Nederland.

Ontvang bij je bestelling 5% korting voor je volgende koop.

Ben je niet tevreden? Dan ontvang je je geld terug.

Artikelbeschreibung

Details

Hanici Bredekamp en haar man wonen in Kaapstad en vervaardigen samen met een klein team de bijzondere hangers onder hun bedrijfsnaam The Pendant Warehouse. Net als bij de andere ateliers waar we mee samen werken, staat Hanici open voor suggesties, ideeën en trends om te delen. Op die manier komen we samen tot hele mooie producten die passen bij de trends van nu!

The Pendant warehouse geeft werkgelegenheid aan een groepje gepensioneerden zodat zij een aanvulling hebben op hun oudedagvoorziening.

Daarnaast roepen ze regelmatig de hulp in van de ‘Woodstock needle ladies’. Deze dames raakten hun baan in de textiel industrie kwijt toen Zuid-Afrika in de jaren ’90 besloot het Midden Oosten en China te supporten en goedkopere textiel daar in te kopen in plaats van bij hun eigen mensen in Afrika.

Dit samengestelde team, met ieder hun eigen kwaliteiten, maakt gedeeltes van de armbanden en de hangers waar later weer de afbeeldingen en het glas op bevestigd wordt.

Zusatzinformation

Zusatzinformation

Marke Nein

Bewertungen

Schreiben Sie Ihre eigene Kundenmeinung

Sie bewerten den Artikel: Owls Emotions Oval

Schlagworte

Schlagworte

verwenden Sie Leerzeichen um Schlagworte zu trennen. Verwenden Sie das Hochkomma (') für zusammenhängende Textabschnitte.

EcoZo, de duurzame webwinkel voor mooie en hippe producten waar over is nagedacht. Duurzaamheid en hergebruik vinden wij belangrijk zodat de wereld ook een fijne plek blijft voor volgende genaraties.