Goodbyn Ice koelelementje

Schreiben Sie die erste Kundenmeinung

Wat is er niet fijner dat je fruit en andere lekkere producten koel blijven. Met de Goodbyn ice-pack zorg je dat je lunch langer gekoeld blijft! De ice-pack past niet in de lunchboxes van Goodbyn maar hoort in een geïsoleerde lunchtas. Het koelelement is volledig vrij van gifstoffen, de inhoud is gevuld met gezuiverd water.

Formaat 12.7 cm x 13.5 cm x 1.5 cm

Brooddoos met vakjes
De Goodbyn producten bevat geen BPA’s of ftalaten, FDA-goedgekeurde materialen. Gemaakt van # 5 PP (polypropyleen). De Goodbyn producten zijn ontwikkeld om lang mee te gaan en kunnen wanneer ze versleten zijn weer gerecycled worden.

Only 4 left

Verfügbarkeit: Auf Lager

4,95 €
Goodbyn

Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Indien voorradig.

Bij bestellingen tot € 60,– zijn de kosten € 4,50 per pakket.

Voor een brievenpost pakketje rekenen we € 2,50.

Avondbezorging op werkdagen tussen 18.00 en 22.00 uur.

Boven de € 60,– betalen wij de verzendkosten in Nederland.

Ontvang bij je bestelling 5% korting voor je volgende koop.

Ben je niet tevreden? Dan ontvang je je geld terug.

Artikelbeschreibung

Details

Specificaties:
Formaat 12.7 cm x 13.5 cm x 1.5 cm
Inhoud is gevuld met gezuiverd water
Polypropyleen
Phtalate & BPA-vrij
100% recyclebaar

Over Goodbyn
De Goodbyn lunchboxen bestaan uit verschillende boxen. Deze hebben verschillende vakjes en zijn ideaal voor het meenemen van je lunch. De Goodbyn producten kunnen in de vaatwasser en bevatten geen BPA’s of ftalaten. Alle producten zijn gemaakt van # 5 PP (polypropyleen). De Goodbyn producten zijn gebouwd om lang mee te gaan, wanneer ze versleten/kapot zijn kunnen deze weer gerecycled worden.

De Goodbyn lunchboxen hebben een speciale manier van sluiten. Er dient gedrukt te worden op de afscheiding van de vakjes. (dus op het midden van de deksel) Dan hoort u een klik en sluit de lunchbox goed af!

Duurzaam
Goodbyn is aangesloten bij 1% for the planet, een organisatie die positieve en groene veranderingen mogelijk maakt door 1% van de omzet in te zetten voor de bescherming van onze planeet.

Volgens onderzoek van Goodbyn kunnen ouders € 160,- per jaar besparen door kinderen eten mee te geven in een broodtrommel en door drinken mee te geven in een herbruikbaar drinkpakje zoals de Goodbyn Bottle of de Drink in the Box.

De Goodbyn lunchbox bevat geen BPA’s of ftalaten en is gemaakt van FDA-goedgekeurde materialen. Goodbyn gebruikt Polypropyleen, zonder weekmakers of andere hormoonverstorende stoffen. Polypropyleen kan  goed gerecycled worden. Het is veilig om te gebruiken en geeft geen stoffen of geurtjes af aan voeding. De materialen voldoen aan de CEN71 standaard voor Europa en de PSIA standaard (US).

Keywords:
koelelement, bakjes, dipper, set, duurzaam, lunchbox, lunchboxen, kind, camping, reizen, goodbyn, bento box, plastic broodtrommel

Zusatzinformation

Zusatzinformation

Marke Goodbyn

Bewertungen

Schreiben Sie Ihre eigene Kundenmeinung

Sie bewerten den Artikel: Goodbyn Ice koelelementje

Schlagworte

Schlagworte

verwenden Sie Leerzeichen um Schlagworte zu trennen. Verwenden Sie das Hochkomma (') für zusammenhängende Textabschnitte.

Sie könnten auch an folgenden Artikeln interessiert sein