Goodbyn Drinkflesje Purple Kinder 237 ml

Schreiben Sie die erste Kundenmeinung

De Goodbyn drinkflesjes zijn duurzame en praktische flesjes voor bijvoorbeeld sapjes of water. Door de leuke vorm doen de drinkflesjes je denken aan de pakjes sap die kinderen op school drinken, maar dan milieuvriendelijk omdat ze eindeloos te zijn hergebruiken. De drinkflesjes kun je los meenemen, maar ze passen ook goed in de vakken van de Goodbyn Bynto en de Goodbyn Hero.

De Goodbyn bottles zijn gekleurd door de FDA en vrij van BPA en ftalaten en vaatwasserbestendig (bovenste rek). Alle producten zijn 100% recyclebaar. Goodbyn adviseert om de producten op de bovenste plank van de vaatwasser te reinigen. Geschikt voor vaatwasser en kan in de vriezer.

Inhoud: 237 ml

Flesjes voor naar school en kinderveilig
De Goodbyn producten bevat geen BPA’s of ftalaten, FDA-goedgekeurde materialen. Gemaakt van # 5 PP (polypropyleen). De Goodbyn producten zijn ontwikkeld om lang mee te gaan en kunnen wanneer ze versleten zijn weer gerecycled worden.

Only 5 left

Verfügbarkeit: Auf Lager

6,90 €
Goodbyn

Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Indien voorradig.

Bij bestellingen tot € 60,– zijn de kosten € 4,50 per pakket.

Voor een brievenpost pakketje rekenen we € 2,50.

Avondbezorging op werkdagen tussen 18.00 en 22.00 uur.

Boven de € 60,– betalen wij de verzendkosten in Nederland.

Ontvang bij je bestelling 5% korting voor je volgende koop.

Ben je niet tevreden? Dan ontvang je je geld terug.

Artikelbeschreibung

Details

Specificaties:
Inhoud: 237 ml
Polypropyleen
Phtalate & BPA-vrij
100% recyclebaar
Geschikt voor vaatwasser en kan in de vriezer.

Over Goodbyn
De Goodbyn producten kunnen in de vaatwasser en bevatten geen BPA’s of ftalaten. Alle producten zijn gemaakt van # 5 PP (polypropyleen). De Goodbyn producten zijn gebouwd om lang mee te gaan, wanneer ze versleten/kapot zijn kunnen deze weer gerecycled worden.

Duurzaam
Goodbyn is aangesloten bij 1% for the planet, een organisatie die positieve en groene veranderingen mogelijk maakt door 1% van de omzet in te zetten voor de bescherming van onze planeet.

Volgens onderzoek van Goodbyn kunnen ouders € 160,- per jaar besparen door kinderen eten mee te geven in een broodtrommel en door drinken mee te geven in een herbruikbaar drinkpakje zoals de Goodbyn Bottle of de Drink in the Box.

De Goodbyn lunchbox bevat geen BPA’s of ftalaten en is gemaakt van FDA-goedgekeurde materialen. Goodbyn gebruikt Polypropyleen, zonder weekmakers of andere hormoonverstorende stoffen. Polypropyleen kan  goed gerecycled worden. Het is veilig om te gebruiken en geeft geen stoffen of geurtjes af aan voeding. De materialen voldoen aan de CEN71 standaard voor Europa en de PSIA standaard (US).

Keywords:
waterfles, drinkflesje, kinderflesje, duurzaam, fles, school, kind, camping, reizen, goodbyn, plastic drinkfles

Zusatzinformation

Zusatzinformation

Marke Goodbyn

Bewertungen

Schreiben Sie Ihre eigene Kundenmeinung

Sie bewerten den Artikel: Goodbyn Drinkflesje Purple Kinder 237 ml

Schlagworte

Schlagworte

verwenden Sie Leerzeichen um Schlagworte zu trennen. Verwenden Sie das Hochkomma (') für zusammenhängende Textabschnitte.

Sie könnten auch an folgenden Artikeln interessiert sein