Douche thermometer

Schreiben Sie die erste Kundenmeinung

Wist u dat u energie en geld kunt besparen wanneer u een paar graden kouder doucht? De Go Green Douchethermometer laat het u zien. U plaatst hem tussen de kraan en de doucheslang. Wanneer het water hier doorheen komt, kunt u op het digitale scherm aflezen welke temperatuur het water is. Op het product staat een korte uitleg over de besparing die u kunt realiseren.

Verfügbarkeitsbenachrichtigung aktivieren

Verfügbarkeit: Nicht auf Lager

16,20 €
GoGreen

Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Indien voorradig.

Bij bestellingen tot € 60,– zijn de kosten € 4,50 per pakket.

Voor een brievenpost pakketje rekenen we € 2,50.

Avondbezorging op werkdagen tussen 18.00 en 22.00 uur.

Boven de € 60,– betalen wij de verzendkosten in Nederland.

Wanneer je vragen hebt kan je ons mailen.

Ben je niet tevreden? Dan ontvang je je geld terug.

Artikelbeschreibung

Details

Door kouder te douchen bespaart u energie en het is ook nog eens goed voor uw lichaam. Niet alleen voor de huid, ook voor de spijsvertering, rug en spieren. Warm en koud afwisselen geeft hetzelfde effect.

Deze douchethermometer laat u zien hoe koud u kunt gaan! U plaatst hem tussen de kraan en de doucheslang. Wanneer het water hier doorheen komt, kunt u op het digitale scherm aflezen welke temperatuur het water is. Op het product staat een korte uitleg over de besparing die u kunt realiseren.

Zusatzinformation

Zusatzinformation

Marke GoGreen

Bewertungen

Schreiben Sie Ihre eigene Kundenmeinung

Sie bewerten den Artikel: Douche thermometer

Schlagworte

Schlagworte

verwenden Sie Leerzeichen um Schlagworte zu trennen. Verwenden Sie das Hochkomma (') für zusammenhängende Textabschnitte.

EcoZo, de duurzame webwinkel voor mooie en hippe producten waar over is nagedacht. Duurzaamheid en hergebruik vinden wij belangrijk zodat de wereld ook een fijne plek blijft voor volgende genaraties.