Ekobo Brio Medium wit

Schreiben Sie die erste Kundenmeinung

Brio Medium van Ekobo is een mooie en stijlvolle lamp. Een armatuur met een duurzaam karakter. Ekobo armaturen zijn gemaakt van duurzame materialen. De producten hebben een natuurlijke en mooie uitstraling.

Brio Medium van Ekobo is een stijlvolle, strakke en minimalistische tafellamp. De lamp staat op een onderzetter van kurk en is daardoor eenvoudig van richting te veranderen. De lamp is gemaakt van bamboe en kurk.
De handgemaakte productlijn is van een zeer hoge kwaliteit en is een combinatie van modern, esthetiek en vakmanschap. Ekobo ondersteunt daarbij de lokale ambacht in Vietnam door een eerlijke en duurzame samenwerking.

Verfügbarkeit: Auf Lager

129,00 €
Ekobo

Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Indien voorradig.

Bij bestellingen tot € 60,– zijn de kosten € 4,50 per pakket.

Voor een brievenpost pakketje rekenen we € 2,50.

Avondbezorging op werkdagen tussen 18.00 en 22.00 uur.

Boven de € 60,– betalen wij de verzendkosten in Nederland.

Ontvang bij je bestelling 5% korting voor je volgende koop.

Ben je niet tevreden? Dan ontvang je je geld terug.

Artikelbeschreibung

Details

Specificaties
Formaat: ø 16,5 x 20 cm
Materiaal: Kurk en bamboe
Geschikt voor lamp: E14 - 40W max (lamp niet bijgeleverd)
Spanning: 230V ~ 50Hz of 110V ~ 60 Hz

Brio Medium van Ekobo is een stijlvolle, strakke en minimalistische tafellamp. De lamp staat op een onderzetter van kurk en is daardoor eenvoudig van richting te veranderen. De lamp is gemaakt van bamboe en kurk.

De buitenkant van de bamboe lamp heeft een traditionele afwerking. De lamp is geheel handgemaakt. De geweven stofkabel past perfect bij de stijl. De natuurlijke gesponnen bamboe lamp verspreidt een zacht licht in harmonie met de warmte van de kurk.

Ekobo armaturen zijn gemaakt van duurzame materialen. De producten hebben een natuurlijke en mooie uitstraling. De handgemaakte productlijn is van een zeer hoge kwaliteit en is een combinatie van modern, esthetiek en vakmanschap. Ekobo ondersteunt daarbij de lokale ambacht in Vietnam door een eerlijke en duurzame samenwerking.

Zusatzinformation

Zusatzinformation

Marke Ekobo

Bewertungen

Schreiben Sie Ihre eigene Kundenmeinung

Sie bewerten den Artikel: Ekobo Brio Medium wit

Schlagworte

Schlagworte

verwenden Sie Leerzeichen um Schlagworte zu trennen. Verwenden Sie das Hochkomma (') für zusammenhängende Textabschnitte.

EcoZo, de duurzame webwinkel voor mooie en hippe producten waar over is nagedacht. Duurzaamheid en hergebruik vinden wij belangrijk zodat de wereld ook een fijne plek blijft voor volgende genaraties.