Schoonmaakdoekjes alleen water

Schreiben Sie die erste Kundenmeinung

Met deze microvezeldoekjes kunt je schoonmaken zonder schoonmaakmiddel. Gewoon met een beetje water. Vuil, stof en bacteriën zijn eenvoudig weg te poetsen met deze microvezeldoekjes dankzij een zeer hoge microvezel- dichtheid voor het beste resultaat.

Deze doekjes zijn tot 300 keer uit te wassen. U kunt de doekjes op 60 graden uitwassen met uw gebruikelijke wasmiddel. In het begin kunnen de kleuren afgeven in de was, daarom wordt aangeraden ze apart te wassen van kleding.

Materiaal: 80% polyester en 20% polymide


Verfügbarkeit: Auf Lager

7,95 €
Ecozone

Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Indien voorradig.

Bij bestellingen tot € 60,– zijn de kosten € 3,80 per pakket.

Voor een brievenpost pakketje rekenen we € 1,95.

Boven de € 60,– betalen wij de verzendkosten in Nederland.

Wanneer je vragen hebt kan je ons mailen.

Ben je niet tevreden? Dan ontvang je je geld terug.

Artikelbeschreibung

Details

Specificaties
- In de verpakking zitten twee doekjes

Rose doekje (32 x 32 cm)
Een multifunctioneel rose doekje voor het grondig reinigen van harde oppervlakken. U kunt het doekje nat maken met warm of koud water, meer is niet nodig. Het doekje kan ook droog gebruikt worden om te stoffen.
 
Blauw doekje (40 x 50 cm)
Een blauwe poetsdoek voor het grondig reinigen van glas, spiegels en ramen. Ook dit doekje hoeft u alleen nat te maken met water, het geeft geen strepen.

Ecozone is een internationaal bedrijf dat innovatieve ecologische schoonmaakproducten ontwikkeld en produceerd, alsmede energiebesparende producten en gadgets. Ecozone bestaat sinds 1997 en opereert vanuit Engeland. Kenmerkend voor het succes van de EcoZone producten is dat ze daadwerkelijk beter zijn voor het milieu, en minstens zo goed werken als de reguliere alternatieven.

Zusatzinformation

Zusatzinformation

Marke Ecozone

Bewertungen

Schreiben Sie Ihre eigene Kundenmeinung

Sie bewerten den Artikel: Schoonmaakdoekjes alleen water

Schlagworte

Schlagworte

verwenden Sie Leerzeichen um Schlagworte zu trennen. Verwenden Sie das Hochkomma (') für zusammenhängende Textabschnitte.

EcoZo, de duurzame webwinkel voor mooie en hippe producten waar over is nagedacht. Duurzaamheid en hergebruik vinden wij belangrijk zodat de wereld ook een fijne plek blijft voor volgende genaraties.