Dopper Watercocktailboekje

Schreiben Sie die erste Kundenmeinung

Dopper en The Fabulous Shakerboys hebben letterlijk de krachten gebundeld in het watercocktailboekje. Dopper bracht haar passie voor water, The Fabulous Shakerboys hun expertise van alles wat met cocktails te maken heeft. Deze heren genieten internationale faam als bartender op grote evenementen van Cannes tot Mexico.

Op verzoek van Dopper zijn ze aan de slag gegaan met hetgeen waar iedereen in Nederland toegang tot heeft: kraanwater.

Only 2 left

Verfügbarkeit: Auf Lager

4,50 €
Dopper

Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Indien voorradig.

Bij bestellingen tot € 60,– zijn de kosten € 4,50 per pakket.

Voor een brievenpost pakketje rekenen we € 2,50.

Avondbezorging op werkdagen tussen 18.00 en 22.00 uur.

Boven de € 60,– betalen wij de verzendkosten in Nederland.

Ontvang bij je bestelling 5% korting voor je volgende koop.

Ben je niet tevreden? Dan ontvang je je geld terug.

Artikelbeschreibung

Details

Dopper en The Fabulous Shakerboys hebben letterlijk de krachten gebundeld in het watercocktailboekje. Dopper bracht haar passie voor water, The Fabulous Shakerboys hun expertise van alles wat met cocktails te maken heeft. Deze heren genieten internationale faam als bartender op grote evenementen van Cannes tot Mexico. Op verzoek van Dopper zijn ze aan de slag gegaan met hetgeen waar iedereen in Nederland toegang tot heeft: kraanwater.

Laat de Mango Tango over je smaakpapillen dansen, reinig je lichaam met de frisse Cheery Cumcumber of waan je Willy met de prinsheerlijke Royal Orange Ice Tea. Alle cocktails kunnen worden bereid en bewaard in je Dopper, zodat je er elk moment van de dag, iedere dag, van kan genieten.

Zusatzinformation

Zusatzinformation

Marke Dopper

Bewertungen

Schreiben Sie Ihre eigene Kundenmeinung

Sie bewerten den Artikel: Dopper Watercocktailboekje

Schlagworte

Schlagworte

verwenden Sie Leerzeichen um Schlagworte zu trennen. Verwenden Sie das Hochkomma (') für zusammenhängende Textabschnitte.

EcoZo, de duurzame webwinkel voor mooie en hippe producten waar over is nagedacht. Duurzaamheid en hergebruik vinden wij belangrijk zodat de wereld ook een fijne plek blijft voor volgende genaraties.