MYOMY do goods lanceert Positive Icons Campagne

04-06-2017
MYOMY do goods lanceert Positive Icons Campagne

MYOMY do goods lanceert de Positive Icons campagne. Het Nederlandse high end modemerk met een groen hart deelt tijdens deze campagne iconische portretten en verhalen van makers en dragers van de leren design MYOMY tassen. Zij maken met de productie en de aankoop van de duurzame design tassen de wereld een beetje mooier en beter. MYOMY wil met de campagne mensen inspireren om bij te dragen aan een betere wereld.

MYOMY do goods heeft als doel via de mooie tassen werkgelegenheid te creëren op plekken waar dit het hardst nodig is. Een betere wereld voor de makers van de tassen. Iedereen die een MYOMY tas draagt levert daarmee een bijdrage aan deze missie. De MYOMY community.

Met z'n allen zorgen we voor een verandering. De makers, ontwerpers en alle klanten van MYOMY zijn bij elkaar de 'Positive Icons'. Ontdek wat jij kunt doen door deel te nemen aan de MYOMY Community.

EcoZo is trots al jaren een trouwe 'Positive Icon' te zijn van MYOMY. Ga voor 100% fairtrade, ecological and design.Ons assortiment

« Terug